top of page
Screenshot 2019-11-13 at 14.22.19 copy.j
Screenshot 2019-11-13 at 14.31.33.png

Het systeem is gebaseerd op talrijke klinische onderzoeken die over de hele wereld zijn uitgevoerd, zoals studies Zeltig-Zimmer en studies Ferrara Francesca de Cataldo. Thermocryolipidemethode is bewezen effectief in klinische onderzoeken door prof. MUDr. Petr Dobšák CSc. en MUDr. Matúš Baran. In deze studies is aangetoond dat de algehele efficiëntie Cryolipolyse en het resulterende effect veel hoger is door de daaropvolgende toepassing van akoestische schokgolven, die niet alleen de desintegratie van vetcellen aanzienlijk versnellen, maar ook de vorming van nieuw collageen stimuleert en de huid steviger maakt, hermodellering van littekenweefsel, striae en cellulitis behandeld. Studies hebben aangetoond dat men mag uitgaan van een dubbele versnelling van de reductie van adipocyten.

Een nieuw systeem ontwikkeld door Compex Spol.sr.o .geïmplementeerd met behulp van ontwerp en programmatisch verbonden apparaten Jett Thermo Wave en  Jett Shock Wave. 

 

De Jett Thermo Wave heeft vier applicators met elektroden voor elektrostimulatie. De behandeltijd is 60 minuten. Elke elektrode is uitgerust met een speciale en wereldwijd unieke microcomputer met thermistors ontwikkeld door Compex Spol. sr.o. die een temperatuur handhaven in het veilige doseringsbereik van 4 tot 39.5 Celsius. 

 

De unieke methode  zorgt voor een snellere reductie van subcutaan vet door synegetisch gebruik van Thermo-Cryolipolysis/Thermocryolipide handelsmerk dat eigendom is van Compex Spol. sr.o./ en daaropvolgende toepassing van schokgolven.

IMG_0406.jpg

Jett Thermo Wave & Shock Wave System

Een gegarandeerd resultaat in 9 weken voor slechts €850,-.

JOUW DROOMFIGUUR TERUG IN 9 WEKEN! Wil je af van probleemzones? Dat kan met het Jett Thermo Wave en de Jett Shock Wave System. Dit systeem werkt met temperatuurverschillen van 4 to 39,5 graden Celsius, met elektrostimulatie en radiofrequentie (RF) geluidsgolven.

Screenshot 2019-11-13 at 14.53.52.png

Probleemzones kwijt en uw droomfiguur terug in slechts 9 weken!

bottom of page