top of page
pens.jpg

Jett Plasma Lift Beauty

Jett Plasma Lift Profi

0001.jpg

Turns back time

De Jett Plasma Lift Profi is een modern cosmetisch apparaat en is ontwikkeld en geproduceerd in Tsjechië. Het apparaat is geschikt voor het verwijderen van kleine cosmetische onvolkomenheden en voor professionele cosmetische behandelingen. De resultaten zijn meteen na de behandeling zichtbaar.

Wat is de Jett plasma lift Profi?

Het is de meest toonaangevende hightech methode om uw uiterlijk te verjongen. Jett Plasma lift beauty  is de nieuwste techniek op het gebied van cosmetische beauty. Deze plasma zorgt ervoor dat het apparaat in staat is om de huidcellen nieuwe energie te geven en zo, beschadigde cellen te repareren, waardoor allerlei huidproblemen kunnen worden hersteld zoals acne, littekens, rimpels, Couperose en Rosacea. 

De Jett Plasma Lift Profi werkt met een gepatenteerde gelijkstroom

plasma-straal. Deze plasma-straal beïnvloedt het biologisch weefsel en zorgt voor de gewenste reactie van het lichaam; bv.egaliseren huid en en verstevigen van opperhuid. De plasma-straal gebruikt de scan-plasma techniek en de dot by dot techniek.

De Jett Plasma Lift Profi wekt de plasmastraal op met een gelijkstroom we de huid kunnen voorbehandelen: “scannen” we de huid en behandelen deze voor. Dit zorgt direct voor huidversteviging, verbeterde elasticiteit en stimulatie van de weerstand van de huid.

Het apparaat glijdt langzaam over de huid. De plasmabundel dringt door alle huidweerstand heen en kan heel precies gericht worden op de probleemgebieden. De plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije negatief geladen elektronen en positieve ionen. Deze vrijgekomen energie creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen. Het bewerkstelligt een fysiologische verandering in de huid, waardoor de vernieuwing van de huid en herstel van beschadigde cellen worden gestimuleerd.

Tijdens de behandelingen maken wij gebruik van de Jett Serum Liftvital.  Dit serum is speciaal ontwikkeld voor een behandeling in combinatie met plasma streaming.

Het serum is samengesteld uit een speciale formule en draagt bij aan de vernieuwing van de huidcel. De actieve vorm van vitamine C in de formule bevordert de productie van collageen en draagt bij aan het verzachten en verjongen van de huid en de elasticiteit ervan.

De Jett Plasma Lift heeft de laagste intensiteit. Behandelingen worden uitgevoerd zonder verdovende crémes en/of anesthesie. De behandelingen zijn aangenaam en de resultaten verbluffend. Geen wondjes en/of korstjes. Er is geen herstelperiode. 

Voor meer informatie neem contact met ons op.

De Jett Plasma Lift Profi behandeling heeft een minimale bijwerking, een relatief korte hersteltijd en een langdurig resultaat. Het resultaat is natuurlijk en direct zichtbaar na één behandeling. Na de behandeling een geringe herstelperiode.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Wat is de Jett plasma lift Beauty?

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Direct resultaat na de eerste behandeling!

Geen hersteltijd na behandeling!

Liftvital-1-white-background.jpg

De Jett Plasma Lift Profi wekt de plasmastraal op met een gelijkstroom we de huid kunnen voorbehandelen: “scannen” we de huid en behandelen deze voor. Dit zorgt direct voor huidversteviging, verbeterde elasticiteit en stimulatie van de weerstand van de huid. Pas daarna werken we met de gefocuste plasmastraal in de diepte. Het voordeel ten opzichte van andere apparaten is dat u daardoor minder korstvorming en een snellere

hersteltijd hebt.

Met de Jett Plasmatechniek kunnen we “scannen” ofwel voorbehandelen. Dit zorgt direct voor huidversteviging, verbeterde elasticiteit en stimulatie van de weerstand van de huid. Vervolgens zetten we dots van 0,1 mm, een gepatenteerde techniek waarmee we de energie op één punt richten. Hiermee bereiken we een diepte van 0,2 tot 0,4 mm. Dit geeft een liftend effect en de dots zijn nauwelijks zichtbaar.

Voordelen Jett Plasma Lift Profi 

Scan-plasma en dot techniek

De behandeling is zonder pijnlijke ingrepen, dus je voelt er niks van. Het is zo een mooi en betaalbaar alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken, snijden of rustperiode. Er blijven daarna geen wondjes of korstjes achter, maar meestal is de huid wel wat rood en prikkelbaar. Dat verdwijnt vaak al na enkele uren. Verder, het heeft een korte hersteltijd. 

Voordelen Jett Plasma Lift Beauty 

Het apparaat glijdt langzaam over de huid. De plasmabundel dringt door alle huidweerstand heen en kan heel precies gericht worden op de probleemgebieden. De plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije negatief geladen elektronen en positieve ionen. Deze vrijgekomen energie creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen. Het bewerkstelligt een fysiologische verandering in de huid, waardoor de vernieuwing van de huid en herstel van beschadigde cellen worden gestimuleerd.

Plasma streaming

De Jett Plasma Lift Profi behandeling heeft een minimale bijwerking, een relatief korte hersteltijd en een langdurig resultaat. Het resultaat is natuurlijk en direct zichtbaar na één behandeling. In de daaropvolgende periode vernieuwt uw huid en maakt het collageen en elastine aan.

Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt, een prachtige, elastische, strakkere, jongere en stralende huid!

Resultaat Jett Plasma Lift Profi

Jett Plasma Lift Beauty dringt door alle huidweerstand heen ​en creëert en regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen. Plasma is zeer effectief en bewerkstelligt direct resultaat na een behandeling. Het brengt de cel metabolisme (stofwisseling) op gang. En het zelf genezend vermogen van de huid wordt geactiveerd. 

Het heeft een geneeskrachtige werking, doodt bacteriën en werkt ontstekingsremmend (acné) en afvalstoffen komen vrij. 

Resultaat Jett Plasma Lift Beauty

Bent u nog niet voldoende geïnformeerd of heeft u nog vragen? Stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact op. Wij verstrekken u dan extra informatie en beantwoorden al uw vragen.

Welke Plasmabehandelingen zijn er?

jett plasma photo paint copy.jpg

-Verstrakken van losse huid van de oogleden (ooglidcorrectie)

-Verminderen van rimpels zoals kraaienpootjes en rokerslijnen

-Verwijderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

-Verwijderen van ouderdomswratjes en ander andere bultjes/pukkels/plekjes

- Fibromen

-Verbeteren van littekens, zoals acne littekens

-Verbeteren van striae op het lichaam

-Behandeling van acne

-Verwijderen van tatoeages (PMU)

- Wratten

bottom of page